Хващат Христо Шопов на калъп

Тайната любов между Йордан Вълчев и Азра Алтън е разкрита не само от Илия, но благодарение на него веста за увлечението на младото момиче, което готвят да изпратят като булка в Турско, стига и до нейното семейство. Това става в седмия епизод на "Дървото на живота".

Подбудите на Илия са ясни - готов е на всичко, включително да унищожи живота на собствения си брат, само за да осуети сделката за фабриката с Мехмед Алтън. Йордан е готов да жертва всичко в името на любовта си към Азра, но какви са шансовете да двамата влюбени да се преборят с предразсъдъците и спирачките на своето време?

Първата снаха на Петруна е вече в дома на Вълчеви.
Дали обаче венчалната халка ще овладее разгорялата се страст на Панто към Божура зрителите предстои да разберат още тази неделя. Междувременно, клюките за непристойното поведение на разкрепостената госпожица Джевезова вече са достигнали и Видин. Илия, обаче, нехае за лошата слава на Божура и е твърдо решен да я превърне в своя съпруга. Ще се споразумеят ли Борис Хаджиконстантинов и Петруна Вълчева да сродят „недъгавите" си наследници? Ще попречи ли Панто на плановете на Илия да се увенчае с трофея „Божура"?

Опасност грози и Христо Вълчев. Гоненията срещу хората с леви убеждения достигат и Видин. Ще успее ли Петруна да спаси сина си от надвисналата беда?

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене