Майкъл Бубле пусна стилно видео към новия си сингъл “To Love Somebody”

Michael Buble представя на феновете още едно от парчетата, които ще влязат в неговия очакван с огромно нетърпение нов албум "To Be Loved", който излиза на музикалния пазар на 23 април през Reprise Records.

Парчето "To Love Somebody", което вече се радва и на стилно ретро видео, е кавър на класиката на легендарното трио Bee Gees. Написана от братята Barry Gibb и Robin Gibb, "To Love Somebody" е включена в техния международен дебютен албум от 1967 година "Bee Gees' 1st". Чувствената балада е вдъхновявала редица изпълнители, които през години са предлагали нейни интерпретации, но най-известна сред тях е версията на певеца Michael Bolton.

След "It's A Beautiful Day" - пилотният сингъл от предстоящия албум на канадската звезда, "To Love Somebody" е второто парче, което 37-годишния носител на награда Grammy пуска от очакваното с нетърпение CD "To Be Loved". Шестият студиен запис на Bublé, продуциран от Bob Rock и записан във Ванкувър и Лос Анджелис, включва микс от любими песни на изпълнителя, както и четири оригинални парчета, в написването на които участва и самият той.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене