Писмо, изгубено преди половин век, променя животи

„Отминали времена“ ни среща с младата лондонска редакторка Еди Бърчил, която се потапя в един магичен свят, в който вихърът на въображението и свободният дух съжителстват с разтърсващата участ на сестрите Блайд, а епизоди на красива преданост и любов се редуват с трагични изблици на жестокост. 

Вълнуващ разказ за прокобни тайни, трудна любов и трогателна преданост. Началото поставя неочакваното пристигане на писмо, изгубено половин век по-рано.

Изпратено от замъка Милдърхърст в Кент до майката на младата лондонска редакторка Еди Бърчил, загадъчното писмо разтърсва иначе сдържаната си получателка. И миналото нахлува в настоящето.

По време на Втората световна война майката на Еди, тогава тринайсетгодишна, е евакуирана от Лондон и заживява в замъка Милдърхърст при семейство Блайд: ексцентричната Джунипър, нейните по-големи сестри близначки Пърси и Сафи и баща им Реймънд, автор на прочутата книжка „Истинската история на Човека от калта", превърнала се в детска класика. Във величествения замък вълшебен нов свят разтваря двери за младата лондончанка - светът на книгите, на полета на въображението, на свободата и независимия дух, но и на дебнещите край тях опасности.

Години по-късно Еди Бърчил се опитва да разгадае тайната на майка си и започва да разлиства миналото.

Продължението на историята ще намерите в романа, издаван от ИК "Колибри"

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене