J.J. Abrams ще "експериментира" в нашия ефир

Източник: FOX

Джеффри Абрамс е американски филмов и телевизионен продуцент, сценарист, режисьор, актьор и композитор. Известен е с работата си в научно - фантастичния жанр.

Сериалът, който го издига е Alias („Наричана още", 2001 - 2006). По време на снимките на Alias, съвместно с други режисьори, Абрамс поставя началото и на сериалът Lost („Изгубени", 2004 - 2010). В духът на научно - фантастичното, на екрана на FOX Broadcasting network започва да се излъчва и Fringe, отново съвместна работа с Абрамс.

В своята режисьорска кариера Джеффри Абрамс записва филми като Star Trek (2009) и Star Trek Into Darkness (2013), Mission Impossible III (2006) и Star Wars: Episode VII.

В тази връзка очакваме в България четвърти сезон на Fringe, който трябва да се излъчи в средата на 2013 година, по PRO.BG или bTV action.

Fringe ( „Експериментът") е американски научно-фантастичен телевизионен сериал от Джеффри Абрамс, Алекс Къртцман и Роберто Орчи. Излъчването започва на 9 септември 2008 и приключва на 13 януари 2013 след 5 сезона и 100 епизода. Главните герои са агент Оливия Дънам ( Anna Torv), консултантът Питър Бишъп ( Joshua Jackson) и ученият Уолтър Бишъп ( John Noble), които са членове на Федералното бюро за разследване със седалище Бостън, Масачузетс. Екипът използва ресурсите на ФБР и „Масив Дайнамик" ( компания, която разработва биотехнологии), за да разследва необясними, често ужасяващи случаи, които са свързани с мистерии около паралелната Вселена. Много често, всички те са посещавани от група мъже, наречени „Наблюдатели".

Критиците смятат, че първият сезон е слаб, но всичко се променя в останалите четири, когато сериите започват да изследват митологията, включително паралелните вселени и алтернативни времеви - линии. Сериалът, както и актьорите участващи в него, са многократно номинирани. През 2010 и 2011 година, Fringe печели Saturn Award за Най - добър телевизионен сериал.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене