PSY постави нов световен рекорд

Корейската сензация PSY направи същински фурор с премиерата на видеото към своя нов сингъл. След супер успеха на клипа към Gangnam Style, този към Gentleman се зарадва на огромен интерес. В резултат на огромното любопитство от страна на всички фенове на звездата, видеоклипът заснет към Gentleman успя да генерира над 22 милиона гледания само за денонощие! С това, PSY стана не само отново хит в мрежата, но и рекордьор на YouTube.

Официалната премиера на песента Gentleman се състоя миналия уикенд по време на концерта Happening. Събитието, състояло се в Сеул, събра на едно място екзалтирана тълпа, наброяваща 50,000 души.

Синхронно с видеото, аудио записът на Gentleman беше издаден дигитално във всички магазини на iTunes по света. В цели 20 стана #1 моментално, а в десетки други започна стремглаво да се изкачва към върха на класацията за сингли.

Ако трябва да описваме видеото към Gentleman, то ще кажем, че PSY отново съчетава страхотното си чувство за хумор с интересни танцови стъпки и заразителна поп мелодия.

 

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Какви жени не харесват богатите мъже
Тоалети, подходящи за балеринки
9 странности, които причинява любовта
Златни правила на офисното хранене
Първа помощ след обезкосмяване

Напишете дума/думи за търсене