Джо Сатриани е безспирен

Легендарният музикант и китарист Джо Сатриани ще изкърти феновете си с новия си албум. На 6 май ще излеле 14-та студийна тава на изпълнителя, озаглавена Unstoppable Momentum.

Финалната селекция е сведена до 11 песни, всички „водещи в различни посоки, вдъхновени от множество музикални влияния". С тази концепция, Сатриани решава да запише албума с нови студийни музиканти. „Искахме по време на записите да съсредоточим максимално творческа енергия, която да позволи новият материал да отразява индивидуалния почерк на всеки един от нас. Искрено съм щастлив от финалния резултат и от химията, която се получи между мен, Майк, Крис и Вини".

Причината някой да се превърне в китарен герой е една: той може да прави неща с инструмента, които повечето китаристи не могат. Джо Сатриани издържа теста още преди 23 години, с издаването на мулти платинения албум Surfing with the Alien. Хората онемяват и милиони музикални фенове по света приветстват новороденият бог на китарата, който и досега продължава да радва, очарова и впечатлява.

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене