Пенелопе Крус се снима в турски сериал

Истинска двойничка на Пенелопе Крус ще дебютира за българските зрители в ефира на Диема Фемили в последната седмица на април.

Един от най-гледаните и обсъждани сериали в Турция - „Сезони на любовта", е най-новото попълнение във видеотеката на феновете на сапунките на съседите.

В главната роля на екрана ще видим изключително популярната актриса от сръбско-турски произход Емина Сандал. Още в началото на кариерата на Емина, медиите не пропускат да отбележат поразителната прилика между нея и звездата Пенелопе Круз.

Емина е омъжена за популярния поп изпълнител Мустафа Сандал от Турция, а брат й Мирсад Тюркчан е първият турски баскетболен играч в НБА.

„Сезони на любовта" представя любовта, обвита в тайните и лъжите, между историята на две семейства и непреодолимите конфликти помежду им, а на екрана турската звезда ще се превъплъти в ролята на Лале. Нейната героиня е родена в заможна фамилия от Истанбул, но внезапна смърт ще изправи семейството й пред фалит.

От друга страна богатата фамилия Илгаз е на върха. Единственият син в нея е Чинар (в ролята популярния турски актьор Толгахан Сайшман). Чинар и Лале се влюбват и решават да се оженят. Въпреки различията между семействата им, те сключват брак тайно и така пътищата на двете фамилии се пресичат. А животът на младите остава помежду им - между събитията, споровете, триковете и интригите. Дали Чинар и Лале наистина са създадени един за друг? Ще успее ли тяхната любов да устои на тези обрати, предстои да разберем.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Списание "Тайм" обяви списъка си за най-влиятелните личности на 2024 г. (Снимки)
Какъв е бил сексът преди 200 години?
3 типа жени, които мъжете никога не изоставят
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори

Напишете дума/думи за търсене