Звездите на „Обичам 90-те не спират да покоряват европейската сцена

Музикалните звезди, които ще са част от второто издание на „Обичам 90-те" на 15 юни в Зимен дворец, поддържат музикалната си форма през годините със записи на нови парчета, концертни участия и турнета. 2 Unlimited, DJ SASH!, Snap! и Nana вече са дали началото на музикалните си участия за 2013 г. За радост на феновете на „Обичам 90-те", тази година България също е в списъка с музикални прояви на едни от съставите, които изпяха най-емблематичните евро-денс и рап хитове на деветдесетте.

Първият самостоятелен концерт на 2 Unlimited се случи на 30 март 2013 г. в Антверпен, Белгия. Рей и Анита събраха 20 000 фена, които бяха дошли в съботната вечер, за да чуят на живо незабравимите хитове на любимия си дует на 90-те. Предстоят им изяви в Германия, Холандия и Дубай, а след около месец 2 Unlimited ще зарадват и българските си фенове с участието си на „Обичам 90-те" в София. Изпълнителите на хита „No Limit", който беше номер 1 в над 40 страни, се завърнаха успешно на сцената след 13-годишна пауза.

Другото популярно име на 90-те DJ SASH!, който взриви публиката на първото издание на „Обичам 90-те", не спира с изявите. След като през 2012 г. DJ SASH! издаде нов албум със заглавието „Life is a Beach", тази година той тръгва на турне. Началото на турнето беше на 5 април в столицата на Латвия, Рига. На сцената на I Love the 90s - Belgium на 6 април DJ SASH! беше посрещнат от 20 000 души нетърпелива публика. Тази седмица от 8-11 май DJ SASH! ще покори Норвегия с цели четири участия. Планирано е турнето да завърши на 13 декември 2014 г. в Дания. Част от европейското турне на DJ SASH! е и България, благодарение на феновете на „Обичам 90-те", които пожелаха да го видят отново.

Групата, изпяла един от най-разпознаваемите денс хитове от 90-те - The Power пристига в България с обновен състав. През юни на българската сцена Snap! ще бъдат представени от певицата Пени Форд, която е част от първия състав на групата, и рапъра Бенджамин Лоу. Нейният глас звучи в хитовете The Power, Oops Up и Mary Had a Little Boy. Българските фенове няма да бъдат разочаровани тъй като дуетът изпълнява най-известните парчета на Snap!, включително и „Rhythm Is A Dancer". Графикът на Snap! за 2013 г. е запълнен с участия в различни страни от Европа като Гемания, Италия, Финландия, Белгия, и Норвегия.

За разлика от гореспоменатите, рапърът Nana е посветил последната си година на ново начинание - образованието си. Той следва международен маркетинг в Берлин. За радост на феновете на „Обичам 90-те" една от малкото музикални изяви, които рапърът е предвидил ще бъде на българска сцена. В годините от новото хилядолетие той издава 3 албума. През 2004 г. е издаден албумът All Doors In Flight No.7 , последван от 12. Y.O през 2008г. и Stand Up! The Gold Coast - A Tribute To My Country от 2009 г.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене