Белинда Карлайл в България през октомври

Изпълнителката на легендарни парчета като Heaven is a place on Earth, La Luna и Circle In The Sand ще излезе за пръв път пред българска публика на 14 октомври 2013 в Зала 1 на НДК.

Предстоящото гостуване на звездата в България e един от малкото концерти, които Белинда Карлайл ще направи в Европа и съвпада с десетия рожден ден на Радио 1.

Билетите за концерта на Белинда Карлайл са вече в продажба ексклузивно в мрежата на Ticketstream в цялата страна. Местата, от които ще могат да бъдат закупени, са магазините на Office 1 Superstore, M-Tel, Orange, Техномаркет, Билетен Център на НДК и други, както и онлайн на www.ticketstream.bg .

Пропуските ще са на цени между 30 до 75 лв. в зависимост от разположението в залата.
За предстоящия концерт Белинда Карлайл пристига в България с лайв група в пълен състав, благодарение на която феновете ще могат да се насладят изцяло на класическите хитове на певицата.

Освен задължителните Heaven is a place on Earth, Leave a Light On, La Luna, California и Circle In The Sand, ще чуем и нови парчета на Белинда Карлайл като последния й сингъл Sun, чиято премиера беше по-рано тази година.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Искате да превърнете жабата в принц? Или страдате ли от комплекса за спасител във връзката?
Всичко за алкалната вода и нейните ефекти
9 странни дейности, които ще засилят вашето сексуално желание
Биофилия – има ли почва у нас?
Акнето – митове и легенди. Споделено от дерматолог

Напишете дума/думи за търсене