Карамазов си пати от акъла

Войната подлага мъжете от рода Вълчеви на непрестанни изпитания. Писмата са тяхното спасение, връзка със семейството и обикновения живот. Йордан, Тодор и Христо не спират да се борят, макар и на края на силите си. Йордан получава новина от Яна, която ще промени живота му. Дали пък няма да става татко? А защо не и чичо? Помните, че най-малкият му брат Илия насилваше бившата слугиня, нали?

Тодор разбира за болестта на сина си Асенчо и изпраща лек за неговото изцеление. Дали момченцето ще оживее чрез помощта на баща си?

Междувременно Илия, в ролята Моньо Монев, отново предава Панто, изигран от Владо Карамазов. На среща с Хаджиконстантинов, той ще направи разкрития, които ще хвърлят сянка върху Панто. Не само по-големият брат е на прицел, но и съучастничката на Илия - Божура. Фаталната Джевезова този път ще се окаже измамена и принудена да приеме условията за брак на безскрупулния Илия.

Проблемите на Панто не свършват. Обидите, нанесени на съпругата му Евдокия, ще му струват скъпо. Страхът от живот в лишения ще го тласне към погубване и деградация. Пожарът на кръчмата ще го накара да вземе крайни решения и да моли брат си Илия за помощ.

Битките ще вземат и своите жертви. Болезнени рани и тежки моменти тегнат над Йордан, Тодор и Христо. Кой от тях ще се окаже с фатален край? Ще се срещне ли Йордан очи в очи с първата си любов Азра?

Отговорите тази неделя, когато е финалът на първия сезон на българската сага.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене