Ще има втори сезон на "Дървото на живота"

Снощи се състоя предпремиерната прожекция на финалния епизод 12 от сезон 1 на „Дървото на живота".

Финалът на сезона отбелязаха създателите на сериала, актьорският състав на „Дървото на живота", медии и най-запалените фенове на българската сага.

На събитието дойдоха Евтим Милошев, Габриел Георгиев и Иван Спасов от Dream Team Films, както и любимите на публиката Христо Шопов, Луиза Григорова, Теодора Духовникова, Моню Монев, Анастасия Ингилизова, Жорета Николова, Явор Ралинов.

„След „Дървото на живота" думата „сериал" е реабилитирана", сподели професорът. След вълна от аплодисменти, продуцентът Евтим Милошев зарадва аудиторията с новината за стартиралата вече подготовка на втори сезон на сагата. Продуцентът не пропусна да изрази радостта си от работата с екипа, който е работил като семейство през целия проект.

Последният епизод от първи сезон на сагата разтърси публиката и изтръгна емоционални сълзи и искрени аплодисменти сред актьори, журналисти и фенове. Йордан, Тодор и Христо са подложени на тежки изпитания, от които рискуват да не излезнат живи. Новините от дома за Йордан са неочаквани и вдигат духа му, но Тодор получава вест, която ще преобърне всичко в него. Междувременно проблемите в дома на Вълчеви сякаш нямат край. Панто е поставен пред тежък избор, а Илия най-накрая получава възмездие за всички обиди.

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене