Най-големите холивудски блокбъстъри вече на 4D и в България

Най-новият мултиплекс на веригата Cinema City Paradise ще отвори допълнителен киносалон за четиризмерно кино - 4DX TM. Така България се нарежда сред първите 3 държави в Европа, които ще предложат подобно кино развлечение. С въвеждането на тази технология Cinema City дава нов стандарт във филмовото преживяване и се превръща в един от водещите кино изложители в света.

Експертите определиха 4DX TM технологията като най-доброто кино преживяване, която дава възможност да се гледат големите холивудски блокбъстъри на 4D. Комбинацията от ефекти от обкръжението и движение на седалките във всички посоки създават уникално усещане.

При тази технология, всяко филмово заглавие идва на екран с уникална хореография и смесица от въздух, вода, аромат, движение, вибрации, които се случват в синхрон с действието на екрана. Ефектите стимулират сетивата на зрителите далеч отвъд границите на аудио-визуалното преживяване в стандартните кино салони.

Всяка 4DX TM седалка се движи по трите основни оси на движение: странично плъзгане, повдигане и пропадане. Разнообразие от вградени в седалката ефекти като вибрации, потъркване на гърба, гъделичкане на краката, пръски вода, светкавици от тавана, гарантират пълно потапяне на публиката във филма. Зрителите преживяват действието в синхрон с картината и стават част от историята на екрана.

През делничните дни (от понеделник до четвъртък) 4DX TM редовна цена на билета ще струва 14 лв. за 2D филми и 17 лв. + 1 лв. за очила, за 3D филми. Студенти, пенсионери, непълнолетни и хора с физически увреждания могат да гледат 2D филми с отстъпка на цена от 12 лв. за 2D и 15 лв. + 1 лв. за 3D филми.През уикендите 4DX TM редовна цена на билета ще струва 15 лв. за 2D филми и 17 лв. + 1 лв. за 3D филми.

Филмът, с който се открива 4DX TM кино салона на 24 май е „Бързи и яростни 6", който ще бъде показан от 11:40, 14:20, 17:00; 19:40 и 22:20 ч.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!

Напишете дума/думи за търсене