Честотата на вибрациите от Пени Пиърс

Откритията на 21 век за връзката тяло-ум-дух и взаимовръзката с космоса промениха възгледите и ни помогнаха да осъзнаем вродената интелигентност на Земята.

Човечеството еволюира в разбиранията си и днес осъзнава енергийната връзка, дори симбиоза с майката Земя и необходимостта да живеем в хармония с невидимите енергийни закони, които управляват живота.
Все по-осезаемо усещаме енергията вътре в нас и извън нас, нейните качества, както и законите, по които тя функционира - честота, вибрация, резонанс, вълни, колебания, цикли, октави и спектри. Откриваме, че тези понятия ни помагат да разберем и усвоим най-новите техники, с които да постигаме най-доброто за нас тук и сега. С тези техники ще можем да повишаваме енергийната честота на нашето тяло и ум, защото ако енергийната вибрация е висока, бърза и чиста, животът се разгръща с лекота и в синхрон със съдбата ни. Ниската, бавна и недотам хармонична честота поражда живот, изпълнен с препятствия и разочарования.

Хората с развита чувствителност към невидимите светове отдавна усещат интуитивно, че фините честоти на нашите тела и на Земята непрестанно се ускоряват. Отначало това ни изнервя, причинява ни необясним дискомфорт. После външният свят също се ускорява, става забързан и дори хаотичен. В крайна сметка ние се приспособяваме към новото по-високо ниво на енергия и нашето съзнание израства в същата степен.

Сега тази промяна протича съвсем явно за голяма част от обществото, докато ние се мъчим да функционираме, когато всичко нараства и се увеличава: обемът на данните, които трябва да обработим, часовете будуване, за да свършим работата си, приливната вълна негативизъм, която приемаме за нормална. Днес не е лесно човек да запази вътрешното си равновесие! Излизаме от Информационната ера и навлизаме в Епохата на Интуицията, която ще бъде белязана от трансформация в начина, по който възприемаме действителността. Където нищо не е нито толкова кратко, нито прекалено дълго при възприемане на реалността.
Въпросите сега са: как да научим правилата на този променящ се и разширяващ се от вибрации свят и как да развием нашите енергия и съзнание, за да функционираме в него? Как да затвърдим и балансираме новите възприятия, идентичност и поведение, докато старият начин на живот се мята в предсмъртна агония?
В книгата „Честотата на вибрациите" (ИК „Кръгозор") Пени Пиърс, автор на „Пътят на интуицията" и „Силата на момента", с ум и такт преплита велики учения, лични преживявания, впечатления от своята работа като психолог и умели методи за повишаване на изконната честота и издигане не само на нашия индивидуален живот, но и на живота в целия космос.

Тя ни показва как:
Да усетим личната си вибрация и да почувстваме собствената си изконна честота
Да се освобождаваме от негативни вибрации
Да подреждаме личното си енергийно поле
Да превърнем непродуктивните емоционални навици в продуктивни
Да материализираме енергията на желанието
Да разберем защо понякога материализацията не се случва

Пени Пиърс ни дава най-важните инструменти за повишаване честотата на вибрациите ни и за създаване и изживяване на идеалния за нас живот!

Издателство Кръгозор


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Синът на Иво Карамански се сгоди (Видео)
Абитуриенти на 18 и на 81, покажете ни колко сте красиви!
Аврил Лавин проговори за конспирациите, че има двойничка (Видео)
Ергенът Алек: Нямам шаблон за перфектната жена до мен
Клип показва как рапърът Пи Диди бие и влачи бившата си приятелка

Напишете дума/думи за търсене