Перфекни нокти – лесно е!

Приготви се да получиш максимална оценка по десетобалната система за перфектен маникюр. Блясък, който можеш да оцениш с десетка и издържа до 10 дена. Astor представя новият лак за нокти Perfect Stay Gel Shine с LYCRA®, първият лак за нокти на марката, който осигурява професионално изглеждащ маникюр ден след ден.

Сега е невероятно лесно да постигнеш чувствени нокти, като от салон за красота, вкъщи. Лакът за нокти Perfect Stay Gel Shine осигурява възхитително лъскави, брилянтно оцветени нокти с финиш като гел. Уникалната патентована формула Gel Shine на Astor, обогатена с LYCRA®, гарантира безупречен, гланциран цвят и блясък до 10 дни. А новата формула 3-в-1 означава, че не е необходимо нанасянето на база или топ лак - уау! Освен това, лесната за употреба Superior Salon Pro четчица осигурява покритие на цялата повърхност на нокътя само с едно нанасяне. Перфектно.

Хайди Клум, артистичен директор и лице на марката Astor, е пламенна в оценката си за този неповторим лак за нокти: „Моето търсене на съвършенството приключи! Лакът Perfect Stay Gel Shine на Astor ми дава възможност да създавам супер-лъскав, безупречен маникюр за цяла вечност, без необходимост от база и топ-лак. И понеже сега мога да постигна професионално изглеждащ, блестящ гел-маникюр сама, вече няма нужда да запазвам часове в козметичен салон."

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене