Щастливо необвързана

Снимка: upwallpapers.net

Нямаш гадже и това те депресира? Изпитваш парещо чувство в гърдите, когато видиш щастливо влюбена двойка и ти се иска да си на тяхното място? Имам добри новини! Имаш толкова много причини да се кефиш, че нямаш гадже. Ще ти дам поне няколко от тях:
Купоните не са същите, когато си с половинка. Сега можеш да пофлиртуваш, да потанцуваш с някое готино сладурче и то без угризения! Няма и с кого да се съобразяваш за часа на излизане и прибиране. Отиваш си на купона, когато поискаш и с който поискаш и си тръгваш по същия начин.

Харчиш парите си единствено и само за себе си. Купуваш си най-яките обувки от най-новата колекция, без да се притесняваш, че гаджето ще цъка с език и ще изнася двучасови пледоарии на тема: „Безсмисленото ти харчене на пари". А в същото време той иска да си купи чисто нов MP4-плеър, който е на цената на новите ти обувки.
Сега е времето да обърнеш внимание на себе си. Можеш да се гримираш с часове, да си правиш прическа и да се приготвяш по 4 часа за дискотека, без да има кой да ти звъни през 2 мин. и 36 сек. по телефона и да ти напомня, че закъсняваш, или да стои строен пред вратата и изнервящо да мрънка, дрънкайки с ключовете.

Сега си млада, красива и... необвързана. Това автоматично ще тласне към твоята забележителна персона няколко твои тайни ухажора, които отдавна чакат този миг. Ще получаваш комплименти, покани за кафе /които не си длъжна да приемаш, но повдигат самочувствието ти на красиво момиче/, палави погледи. Кое момиче не се нуждае от такава емоционална инжекция, поне от време на време?

Имаш толкова свободно време, колкото поискаш. Сега е времето да се запишеш на уроци или тренировки по нещо, да усъвършенстваш себе си в много области, да се радваш на живота и свободата си.

Ваня Сухарова

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене