Доника Анчева представи колекцията си секси бански и римски сандали с платформа

Морето е най-подходящото място за показване на нова колекция бански и облекла за плажа според дизайнерката Доника Анчева. Тя представи идеите си близо до вълните, а красивите момичета, които бе избрала за това, не спряха да танцуват и да пръскат слънчево настроение.

Моделите дефилираха с голямо разнообразие от бански костюми, туники, кърпи за плаж, чанти, сандали и бижута, мъжки и дамски тениски. Дизайнерката сподели, че е създала моделите за дами, които искат да се чувстват, както удобно на плажа, така и да предизвикат внимание.

Цветовете, които е предпочела са актуалните за сезона пастелни нюанси на синьото, зеленото, индигото, жълтото, оранжевото, червеното. Разбира се присъства и бялото. Материите са естествени - лен, коприна и памук, а кройките са свободни, феерични, асиметрични, подчертаващи женския сексапил. Нестандартни гривни, колиета и обици допълват цялостната плажна визия.

Една от най-интересните хрумки на дизайнерката са сандалите - в черно и корал, с равна подметка и множество преплетени каишки, някои от тях в римски тип. Но по-осъвременен. Поводът за атрактивното ревю на Доника Анчева бе откриването на бутика Bedroom store by DIA на територията на самия Bedroom Beach, Слънчев бряг.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене