Джинджифил не само в манджата

Всички обичаме да похапваме пърженичко и пикантно, но понякога ни се налага да изтърпим физическоите неразположения от това чревоугодничество.

Киселините, които след това ни притесняват, си намериха още един майстор.

Джинджифилът е един от най-върлите противници на киселините.

Корените му се белят лесно с лъжица. Няколко грама, настъргани в манджата, ще сдобият ястието ви с благоухание, а стомахът ви със спокойствие.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Правнучката на Лев Толстой - Виктория, Лейди джаз, пак пее в Пловдив
Папараци заснеха Пи Диди в двора на затвора
Принц Уилям с нова инициатива в подкрепа на коренното население на Амазония
Защо напълняваме в перименопаузата и как да си върнем контрола
Георги Парцалев се прострелва на сцената с нож

Напишете дума/думи за търсене