Джинджифил не само в манджата

Всички обичаме да похапваме пърженичко и пикантно, но понякога ни се налага да изтърпим физическоите неразположения от това чревоугодничество.

Киселините, които след това ни притесняват, си намериха още един майстор.

Джинджифилът е един от най-върлите противници на киселините.

Корените му се белят лесно с лъжица. Няколко грама, настъргани в манджата, ще сдобият ястието ви с благоухание, а стомахът ви със спокойствие.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Марс влиза в Дева. Ето как ще ни се отрази
Чудо след 39 г. и едно “здравей” в Русе! Димитър Маринов намери сестра си (Видео)
Лили Иванова прави спектакъл за 100 г. на Парцалев
Синът на Шер е в болница след свръхдоза
Нети се гмурна в ледена вана

Напишете дума/думи за търсене