С мирис на море от печката

Задава се чудесна морска ваканция, а вие сте ултимативният фен на морските дарове и в частност на рибата.

Ако сте решили да си направите рибно барбекю, нека ви подшушнем как да запазите рибката в чудесен вид преди да започнете да я печете.

За да предовратите разпадането й след топлинна обработка, посолете я четвърт час преди това. А пък варената риба ще стане много елегантна, ако към водата добавите и прясно мляко.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Зад кулисите с “Тайният оркестър”
Ким Катрал: Така и не успях да се свържа с героинята си от "Сексът и градът"
Какво очаква зодиите през месец май?
Как най-правилно да изберем възглавница
7 неща, които мъдрата жена никога не изисква от мъжа

Напишете дума/думи за търсене