С мирис на море от печката

Задава се чудесна морска ваканция, а вие сте ултимативният фен на морските дарове и в частност на рибата.

Ако сте решили да си направите рибно барбекю, нека ви подшушнем как да запазите рибката в чудесен вид преди да започнете да я печете.

За да предовратите разпадането й след топлинна обработка, посолете я четвърт час преди това. А пък варената риба ще стане много елегантна, ако към водата добавите и прясно мляко.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Аня Пенчева в очакване на Ал Бано
Фреди Меркюри бил сексуално малтретиран от учител в пансион
Най-горещото лято за Азис - сам на морето, но с нов
дом и нова  любов
И след смъртта си Армани контролира как да продадат модната му империя

Напишете дума/думи за търсене