С мирис на море от печката

Задава се чудесна морска ваканция, а вие сте ултимативният фен на морските дарове и в частност на рибата.

Ако сте решили да си направите рибно барбекю, нека ви подшушнем как да запазите рибката в чудесен вид преди да започнете да я печете.

За да предовратите разпадането й след топлинна обработка, посолете я четвърт час преди това. А пък варената риба ще стане много елегантна, ако към водата добавите и прясно мляко.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Дженифър Анистън отново е обвързана
Брад Пит иска достъп до чатовете на Анджелина Джоли
Цветни комбинации, с които ще изглеждате по-изискани (видео)
Мария Бакалова гледа театралния дебют на Юлиан Костов в Лондон
90-годишният Далай Лама дари Георги Тошев със съвет: Дъждът е само начин да спреш
за малко

Напишете дума/думи за търсене