Люк Скайуокър и принцеса Лея ще трябва да отслабват

Източник: Lucasfilm/Rex Features

Актьорите Марк Хамил и Кари Фишър, станали известни като Люк Сайуокър и принцеса Лея от първите три епизода на "Междузвездни войни", ще трябва да минат на различен хранителен режим.

Продуцентите на бъдещата седма част от култовата фантастична поредица са помолили звездите да се приведат във форма преди началото на снимките.

В крайна сметка феновете на оригиналните серии трябвало поне малко да ги разпознаят.

Хамил, който е на 61 години и Фишър, която пък е на 56 ще се сдобият със собствени треньори и диетолози, които да ги направят фиданки за началото на снимките, което се очаква в края на тази година.

"Марк и Кари трябва да се доближат максимално до външния вид, който хората помнят от началото на сагата. Продуцентите са готови да им помогнат с каквото могат", споделя източник, близък до продукцията. "Бюджетът е огромен, така че няма да се пестят никакви средства, за да се постигнат желаните резултати."

Харисън Форд, който също ще повтори ролята си на Хан Соло, няма да бъде подлаган на такъв драстичен режим, защото продуцентите на лентата били доволни от сегашната му физическа форма.

Премиерата на тази поредна част на "Междузвездни войни" е насрочена за 2015 година.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йордан Лечков стана за първи път дядо
Чао на бръчките около очите
Елиф Шафак: Бог е изкусен часовникар. Толкова точен е Неговият ред, че всичко по земята се случва, когато му дойде времето
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса

Напишете дума/думи за търсене