Запазете по-дълго свежестта и уханието на спалното бельо

Най-новият продукт от колекцията Parfumelle - Lenor Innocente бе представен в България от известната телевизионна водеща Никол Станкулова.

Специален романтичен танц на премиер солистите на Националната опера и балет - Никола Хаджитанев и Марта Петкова очарова гостите на събитието. Сред специалните гости на вечерта бе и дизайнерката Жана Жекова.

Уханието на Lenor Innocente е вдъхновено от природата и е специално създадено да не позволява на неприятните аромати да попиват в дрехите. Дори малко количество от Lenor Innocente, добавено към прането е достатъчно да се уверите, че наистина свежестта е запазена в продължение на 7 дни.

Ароматът на новия Lenor Parfumelle Innocente отвежда сетивата ви на пътуване в екзотична, нова и далечна посока. Благодарение на модерната технология, по която се прави Lenor, усещането за свежест на току-що изпрани дрехи може да се запази до една седмица. Сигурно се чудите как е възможно това?!

Преди време в основата на създаването на омекотилите с марка Lenor бе включена технологията на ароматните микро-капсули. Всяка една ароматизирана частица попива дълбоко в материята след изпирането й с Lenor. А всяко едно докосване, прегръдка или движение събужда скрития в капсулите аромат и той „избухва" в цялата си сила. Благодарение на тази уникална технология свежото ухание на дрехите се запазва през целия ден, а от скоро в създаването на Lenor се използва усъвършенствана технология на микро-капсулите с двойно повече аромат, която удължава живота на уханието и усещането за свежест. Тайната на всеки един продукт от трите разновидности на Lenor (основна колекция, колекция Duo Aromа и колекция Parfumelle) е, че съдържа в себе си два вида от тези уникални микро-капсули - доминираща капсула и капсула-смес, която осигурява по-дълготрайна свежест от преди. Доминиращият аромат се усеща особено силно като основен, а смесените капсули допълват уханието с различни нюанси. Тези микро-капсули приличат на нотите в музиката. И както в музиката - колкото повече ноти имаш, толкова по-различни мелодии се получават и толкова по-богат става музикалният опит, така и e с разновидностите на Lenor.

Днес, омекотителят се предлага в цели 14 разновидности, разделени в три продуктови колекции. И благодарение на модерната технология при създаването му не е нужно да добавяте по-голямо количество Lenor към прането, за да постигнете желаната дълготрайна свежест - нужно е да сложите в пералнята точно толкова Lenor, колкото сте свикнали да слагате до сега. Отново ще сравним Lenor с музиката - когато една музика е хубава, ако я пуснете по-силно тя няма да стане по-хубава, така е и с Lenor - съвсем малко количество от него Ви гарантира дълготрайно усещане за свежест и с най-новия продукт серията Parfumelle - Lenor Innocente.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене