Bioderma триумфира с награда от Българския Фармацевтичен Съюз

Френският лидер в дермокозметиката Bioderma взе първото място в категория медицинска козметика на тазгодишните награди на Българския Фармацевтичен Съюз. Компанията триумфира със слънцезащитната серия Photoderm, която за поредна година е номер 1 в България.

Доказателство за това са данните на Nielsen България за 2012 г., според които гамата Photoderm е на първо място по продажби в аптеките. С фотозащитната серия BIODERMA има пазарен дял от 24% и 45% ръст в продажбите на слънцезащитни продукти в аптечния канал за 2012 спрямо 2011 година.

Продуктите от слънцезащитната серия Photoderm на BIODERMA предоставят цялостна защита за кожата. Патентът „Клетъчна биозащита", който присъства във всички продукти от гамата, активира по биологичен път естествените защитни сили на кожата, предпазва от фотостареене и защитава клетъчното ДНК.

Максималната външна протекция се постига чрез оптимално съотношение между UVA и UVB защитните филтри. Гамата Photoderm има специфични продукти за нуждите на всеки тип кожа.

Наградите на съюза бяха раздадени на 29 и 30 юни по време на седмите ежегодни Български фармацевтични дни. И тази година форумът съчета конферентна част, изложение и тържествена част, на която бяха обявени и победителите в отделните категории.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене