Пенка стана "Мис Дворец"

Карибската перла Пенка се окичи с корона много преди финала на шоуто „Мис България 2013". Претендентките получиха специална задача от ментора си Евгени Минчев, в която трябваше да се подредят сами по красота от 1-во до 18-то място.

Без изобщо да му мисли и да чака чуждо мнение Пенка се качи на най-високата стълбичка и остави конкурентките си да коментират и да се нареждат след нея. За пореден път знойната ботевградска дама заяви високото си самочувствие и без много да се мае грабна наградата в задачата - короната на Мис Дворец, с която Евгени Минчев я окичи.

Разбира се поведението й за пореден път предизвика дискусии и неодобрение сред останалите хубавици. Но негативното настроение към Пенка бързо се прехвърли към двете основни дразнителки в момента в Двореца - Звезделина и Миглена. Най-възрастните сред претендентките не спират да налагат ред, да критикуват за хигиената по-младите момичета и да им дават напътствия как да готвят без някой да ги е питал. Това раздели момичетата на нови два лагера - младите и старшите. Нанси, Франсин и Ашли не скриха яда си от съветите на Звезди и Меги. Блондинката от село Юнаците дори заяви готовност да влезе в пряк словесен сблъсък с „каките".

Тази вечер лайф изданието на шоуто е изключително важно за четири от претендентките. Ваня, Велина, Пенка и Вили са номинирани за изгонване и само зрителите ще решат съдбата им. За да спечелят симпатиите на аудиторията, карето красавици е готово на всичко и ще поеме лични предизвикателства. На какви изпитания ще бъдат подложени хубавиците, зрителите могат да видят тази вечер, в живото студио на „Мис България 2013".

Водещите Кирил Ефремов и Камелия ще осъществят една родителска мечта довечера. Бащата на Ваня - Илко Попчев, който преди 16 години е отнел живота на майка й, за пръв път ще има възможност да бъде чут от дъщеря си. Красивата пловдивчанка е имала тежко детство и е отгледана от родителите на покойната си майка. Как ще се справи Ваня с най-трудната житейска ситуация ще стане ясно тази вечер.
Гледайте лайф епизода на „Мис България 2013" тази вечер, от 21 часа по TV7.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене