Гъркиня стана "Мис Созопол"

Кметът на Созопол Панайот Рейзи постави короната върху главата на 16-годишната Александрина Цветкова, която журито избра единодушно за победителка в „Мис Созопол". Дългокраката красавица е с гръцки произход.

„Не сме провеждали Мис Созопол от 1978 година, но след като днес видях колко красиви момичета излязоха на сцената и колко много хора се събраха да ги гледат, смятам да превърнем конкурсът в традиция" - обеща от сцената кметът Рейзи. Зрелищният конкурс се проведе на Амфитеатъра в града и събра над 2000 души.

Подгласнички на Александрина станаха Марина Янакиева и Ивелина Иванова. Техните корони и ленти връчиха "Мисис България 2012" Йордана Димитрова и актьорът Тодор Дърлянов, по известен като Тео от „7 часа разлика". В журито бяха още общинският съветник Илиян Стефанов, моделът и съорганизатор Ваня Кирова, "Мини Мис Созопол" Янита Бардукова, "Мис Бургас България" Полина Добрева, която връчи лентата на специалната награда на лице на Sugar free.

Прецедателят на журито Любен Дилов-син, се превърна в рефер на най-зрелищната част, изборът за Момиче на публиката. След бурни аплодисменти и викове от страна на гостите на финал останаха Николета Ангелова и Таня Качакова. С типичното си чувство за хумор Любен Дилов се пошегува, че може да не говори, но слуха му е прекрасен. Той безпогрешно определи, че Таня Качакова е получила повече зрителски аплодисменти.

Между туровете пяха младите музикални надежди на град Бургас - Георги Пеев и Дамян Запрянов, както и красивата несебърлийка Sun Heart, която скоро ще видим в дуетно видео с Дичо. Водещи на стилната церемония бяха Нина Никол и Бог Нептун, в лицето на републиканския ни шампион по грабане Константин Вълчев.

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене