Момичета ще танцуват аренби на конкурса Miss Bad Girl

Ива Атанасова

На 26 юли „лоши момичета" от цялата страна ще се пробват да спечелят короната. Miss Bad Girl е един от най-известните морски конкурси, чийто организатор и лицензиант е тв водеща и модел Ива Атанасова. Нейната концепция винаги е много интересна, а идеята й е надпреварата да минава под формата на зрелищно шоу. Затова и конкурсът всяка година има свое мото, този път то е: Dirty Dance.

Тази година конкурсът, който щe се проведе на Bedroom Beach, изцяло ще е в аренби стилистиката. На сцената ще има „лоши" момчета и момичета, ще се рисуват графити, ще се танцува брейк, ще има много черна музика... Кандидатките, които са възраст между 18 и 35 години, са подготвили истинско рап шоу, в което ще танцуват, пеят и дори имитират световни звезди. Най-актуалният музикален жанр е завладял изцяло десетте момичета, които усилено репетират за финалната вечер.

Всяка една от участничките ще танцува и раздава сексапил, като се изявява в три тура. В първи кръг те ще се представят със закачливи танци и ще покажат, че наистина имат остър език. Във втори кръг всяка една от претендентките ще предложи индивидуален танц и ще влезе в ролята на популярен аренби изпълнител. Най-атрактивен ще е третият кръг, където момичетата ще застанат една срещу друга и ще се надиграват с улични танци.

Водещ на Miss Bad Girl 2013 ще е Стилиан Димитров, един от най-известните имитатори в България и ръководител на школата „Фейкед Старс", представяща известни култови персонажи и музикални изпълнения. Той ще влезе в ролята на дон Корлеоне и ще провокира лошите момичета. Поп дивата Анн-Джи, която наскоро се завърна от най-големия европейски фестивал за DJ в Сплит, ще се погрижи за доброто настроение на гостите в Bedroom Beach.

Участничките ще бъдат оценявани от звездно жури, а негов председател ще е „Мис България 2011" Ваня Пенева, която в момента се изявява като ментор в тв реалити шоуто „Мис България 2013" по TV 7. Тежката дума за качествата на момичетата ще имат още поп фолк певицата Магда и колегата й Ерик.

Короната на победителката в конкурса ще бъде връчена от миналогодишната победителка Ивелина Прунова. Голямата награда на конкурса е ваучер за естетични и козметични процедури на стойност 5 000лв., предоставен от хирургична болница Skin Systems. Претендетнките ще получат много подаръци от клиниката Jewel Skin, фешън бутик Look at Me, бански Делфина и Casino Ritz-Пловдив.

 

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа

Напишете дума/думи за търсене