Фолк певецът Жоро заклейми участнички в „Мис България”

В къщата на „Мис България" участничките се надпреварваха да обиждат Николета Лозанова. Затова фолк певецът Жоро не издържа и тръгна да защитава приятелката си във Фейсбук.

"Не приемам да се обижда красива жена по този грозен начин, но явно стратегията на някои момичета в конкурса "Мис България" е да трупат слава на чужд гръб. Мили момичета! Мислите ли си, че по този начин ще спечелите конкурса и ще направите впечатление на някой, особено на Николета Лозанова. На такива като вас Николета никога няма да обърне внимание. Жалки сте и падате много ниско.

Бих ви дал един съвет ... вместо да гледате в чуждата паница, си гледайте във вашата, защото така хвърляте боклук само във вашата, а това че Николета е известна с това, че е известна НЕ Е ТАКА, защото тя е един от най-желаните модели не само в България, но и в чужбина", раздаде правосъдие Жоро. 

Жоро нашумя именно със скандалната си фотосесия с плеймейтката, още преди да е пуснал първия си сингъл. Николета дори ще участва във втория му видеоклип.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене