Иван и Андрей раздават 100 хиляди лева

„Музикална академия" е името на новия риалити формат, който ще се излъчва в най-гледаното време на TV7 от тази есен.

Шоуто е продуцирано от Иван и Андрей и е авторски проект на продуцентите от „Междинна станция". Всички участници в предаването ще се борят за голямата награда, която е 100 000 лева.

Основната идея на „Музикална академия" е сблъсъкът между миналото, настоящето и бъдещето на българската музика. В шоуто ще се състезават три групи изпълнители: музикални легенди, обичани от няколко поколения българи; най-актуалните звезди в момента и неизвестни таланти, които до този момент не са намерили шанс за изява.

„Музикална академия" ще продължи три месеца. Всички участници ще живеят заедно под един покрив, където ще бъдат изолирани от външния свят. В Академията те ще репетират и ще се подготвят за големите концерти, които ще изнасят всяка седмица. С

Музикален продуцент на новия формат е Владимир Ампов-Графа. Ако „Музикална академия" бъде спечелена от някой от неизвестните таланти, той ще подпише договор с лейбъла и може да стане един от артистите му, заедно с Акага, Били Хлапето, ВенЗи, Дивна, Михаела Филева и Nickname.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене