Топ звездата на Великобритания Силвена Роу превзема ефира на bTV тази есен

Топ звездата на Великобритания - българката Силвена Роу, се завръща в родината си тази есен, за да предизвика зрителите на bTV да участват в суперуспешен интерактивен формат по лиценз на британско шоу - „Щипка сол". Провокацията ще се излъчва в праймтайма на телевизията и ще докаже, че дори ежедневните дейности могат да бъдат изключително социални и забавни.

Феноменът Силвия Роу - шеф - готвач, телевизионно лице и писател, е смес от множество разнообразни подправки. Родена в България, романтичното и бохемско отношение на баща й към живота и готвенето, засява своето семето в душата й. Скорошно пътуване до корените й в Източното Средиземноморие, за да изучи традициите на гастрономията в Отоманската империя, служи като вдъхновение за бестселъра й Purple Citrus and Sweet Perfume.

Част от кариерата на Силвена са редица изискани лондонски вечери за знаменитост - от кралски особи до рок звезди, а вдъхновяващия й стил на готвене я води до позицията на кулинарен консултант във филма на Дейвид Кроненберг от 2007 г. Eastern Promises. Заразителната й личност често „осветява" телевизионния екран и тя е редовен гост в предаването Saturday Kitchen по BBC. Зашеметяващият й външен вид, искреното й мнение и изключителни кулинарни умения са споделяни и в предаванията с национален обхват във Великобритания - This Morning в ITV, Good Food Live и My Kitchen по UKTV Food.

Специалист в източно средиземноморската кухня, подходът на Силвена е смел, уханен и чувствен, но преди всичко вкусен. Съвсем скоро Силвена беше специален гост-готвач и жури в шоуто Time Machine Chefs по ABC, а най-новото й шоу Country Show Cook Off се излъчи по BBC 2.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене