Хитовият сериал „Опасни тайни” с премиерен втория сезон

Вторият сезон на хитовата телевизионна драма „Опасни тайни" ще направи премиерата си в българския телевизионен ефир на 26 август от 21:00 часа по bTV. Сагата за близначките Ема и Сътън продължава с още повече изненади, тайни и лъжи.

Наскоро откритата биологична майка на момичетата - Ребека, насърчава плановете на Сътън за семейство Мърсър. Ема става все по-близка с Тайър Рибак (в ролята Кристиан Александър), въпреки че е привлечена от Итън. Той от своя страна започва да оправя отношенията си със Сътън. А Тед крие още много тайни, докато Кристин се бори да приеме историята му с Ребека.

Във втори сезон на „Опасни тайни" зрителите на bTV ще видят много гост звезди, сред които Адриан Пасдар в ролята на Алек Рибак - бащата на Мадс и Тайър и окръжен прокурор. Той излежава присъда за убийството на съученика на Сътън и Мадс - Дерек. Тайър Кристофър (General Hospital) влиза в ролята на братът на Итън - Дан Уайтхорс, скептичен полицай, който все още разследва убийството на Дерек, дори след като Алек влиза зад решетките. В града ще се появи и още един нов персонаж в лицето на Раян Ротман (90210, Gigantic) в ролята на Джордан.

Телевизионната драма „Опасни тайни" е вдъхновена от едноименния роман на Сара Шепърд, автор и на хитовата поредица „Сладки малки лъжкини". Поредицата е продуцирана от Чаръз Прат, Лесли Моргенщайн, Джина Джироламо и Фред Гърбър. В главните роли зрителите на bTV ще видят Александра Чандо, Кирстен Проут, Блеър Редфорд, Анди Бъкли, Тайлър Кристофър, Али Гонино, Алис Гречън, Шарън Пиер-Луис, Хелън Слейтър, Крисчън Аликзандър и др.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене