Мария Илиева получи червени рози от кандидат за X Factor

Кошница червени рози получи Мария Илиева в първия ден от тренировъчните лагери. Изненадата дойде напълно неочаквано и както често се случва, бе обвита в тайнственост.

От придружаващата цветята бележка не стана ясно името на нейния подател, но се разбра, че от дълги години той се възхищава на таланта и присъствието на Мария Илиева. Бележката бе подписана от краткото „кандидат в X Factor", без да разкрива дали тайният обожател е продължил напред в шоуто или е стигнал единствено до прослушванията на живо и занапред няма да има възможността да вижда Мария Илиева на живо.

И докато някои кандидати бяха на романтична вълна, останалите вече се убедиха, че за тренировъчния лагер е необходим не само глас, но и голяма издръжливост и упоритост. До 2 часа през нощта продължиха изпитанията за музикалните таланти в първия ден.

Претендентите да бъдат новия X Factor на България бяха подложени на сериозни изпитания и стрес. За възможно най-кратко време те трябваше да се подготвят с поставените им от журито задачи - да работят заедно в екип, да подобряват присъствието си на сцената и много други задачи.

„Не са важни само вокалните умения, нужен е и много труд", обобщи Любо, а самата Сани Алекса, която бе сред финалистите в първия сезон, сподели на страницата на X Factor във Facebook, че именно тренировъчният лагер е „голям зор". От над 250 кандидата, явили се на прослушванията на живо, само половината бяха допуснати до тренировъчния лагер.

Мнозина се разделиха със своята мечта със сълзи на очи, а други плакаха от вълнение заради това, че продължават напред.

Емоциите и напрежението стават още по-големи, а изборът пред съдиите - още по-труден - от над 100 одобрени кандидата сега те ще трябва да изберат само 24, които ще продължат напред в следващия етап.


X Factor - от 9-и септември по Нова ТВ.


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Камила и Хари се скарали жестоко, тя му казала повече да не се връща
Актьор от Бродуей идва в София  за театралния  фестивал  “Към звездите”
Стегни се, никой не те гледа - съвети за начинаещи във фитнеса
Съпругата на шефа на “Ред Бул” в депресия

Напишете дума/думи за търсене