Мадона знае как да инвестира

С над 300 млн. продадени албуми по света, постоянно присъствие в Billboаrd чартовете и безброй успешни турнета, Мадона се оказа и доста разумен инвеститор.

Вече 30 години поп иконата владее музикалната сцена и прави състояние с изключително успешната си кариера. През 2012 световното турне на певицата MDNA отнесе приза с „Най-успешно турне на соло изпълнител в историята" като събра 296 млн. долара приходи, пише economy.bg.

Наред с кариерата си на изпълнител, Мадона се развива и като инвеститор, пише Bloomberg. През 2004 тя открива първия си фитнес салон от веригата Hard Candy в Рим, който към днешната дата удвоява годишната си печалба от 4 на 8 млн. долара.

В модния бизнес 55-годишната изпълнителка работи съвместно с дъщеря си за тийнейджърската колекция дрехи Material Girl, а серията „Истината или се осмеляваш" включва парфюми и обувки, които също допринасят към материалното й благополучие с по милион на година.

През 2008 Мадона стана собственик на дял от акциите на Vita Coco, което се съчета идеално със здравословните й навици спрямо храненето и тренировките във фитнес зала. Това вдъхновение пък от своя страна я накара да заснеме DVD серия с програми и упражнения.

Мадона притежава няколко апартаментa в Лондон и Central Park в Ню Йорк, а това са едни от най-ценните и разумните й инвестиции, твърдят брокерите зад Океана.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!

Напишете дума/думи за търсене