Новият видеоклип на Ангел и Моисей, заснет с HTC One

Ангел и Моисей ще представят новата си песен „Тази Снимка Пази" и видеото към нея в столичния клуб One More Кино на 3 септември 2013 г. (вторник) от 20:00 ч. Входът за премиерата е свободен.

Верни на експериментаторската си природа, двамата решиха да заснемат видеото с новите си телефони HTC One. Клипът събира на едно място най-интересните случки и лица от тяхното #OneЛято в няколко различни града в България.

В стилния кино-клуб в градинката на НДК двамата изпълнители ще поканят своята публика за концерт и премиера на новото видео, създадено изцяло в стилистиката на удивителния софтуер на новите телефони HTC One, който позволява заснемане на видео в много висока резолюция, моментален монтаж и кинематографски ефекти.

Във видеопродукцията се включи и супер-идейният режисьор Bash Motion, който пренесе действието в 2063 година. В клипа Ангел и Моисей са достолепни господа на преклонна възраст, които разглеждат стар албум с „живи снимки".

В тяхната компания в ролята на улегнала госпожа влиза и красивата партньорка на Ангел от Dancing Stars - Дорина. Във видеото са включени кадри от концертни изпълнения на артистите в различни клубове, както и няколко спонтанни музикални сесии по улиците на различни градове на България.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 признака, че си във въображаема връзка, а не в истинска
Папараци уловиха Кейти Холмс да се разхожда из улиците на Ню Йорк с посинено око
14 неща, които жената иска от секса
Вижте как Деси Стоянова се сбогува с Би Ти Ви (Снимки)
Актьорът Кевин Спейси посреща 65-годишнината си без дом

Напишете дума/думи за търсене