Apple представи iPhone 5S и 5C

Американският компютърен гигант Епъл представи два нови модела iPhone-и, които ще заменят модела iPhone 5. От двата нови модела единият е на ниска цена и е кръстен 5С. Представянето стана на пресконференция в седалището на Apple в Купертино, близо до Сан Франциско.

Първият от двата нови модела, показани днес, така нареченият 5С, ще бъде продаван в синьо, розово, бяло, жълто и зелено и ще се търгува в САЩ за 99 долара с памет от 16 гигабайта, ако е вързан с абонаментен план и за 199 долара с памет от 32 гигабайта, ако е вързан с абонаментен план, пише btv news.

Другият модел, наречен 5S, който ще замени iPhone 5, е най-авангардният телефон, създаван досега от Епъл и включва невероятни технологии, посочи директорът на отдела по маркетинг на компанията Фил Шилър.

При него продължителността на живот на батерията е удължена и сега с него може да се провеждат 10 часа телефонни разговори или да се слушат 40 часа музика, предаде Франс прес.

Този модел ще съдържа новия микропроцесор А7 на Apple, който е два пъти по-бърз от А6. Моделът се предлага в сребристо, златно и сив цвят.

Цената на модела ще бъде 199 долара при абонаментен план и памет от 16 гигабайта, 299 долара при абонаментен план и памет 32 гигабайта и 399 долара при абонаментен план и памет 64 гигабайта.

И двата модела ще започнат да се продават на 20 септември в САЩ, Австралия, Китай, Канада, Франция, Германия, Япония, Сингапур и Великобритания

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!

Напишете дума/думи за търсене