Най-чаканите албуми до края на годината

Лятото може и да свършва, но нетърпението на меломаните тепърва ще се разпалва. Въпреки че до момента годината беше много плодотворна в музикално отношение, оставащите месеци определено има какво да предложат. 2013 -а крие няколко коза в ръкава си и за щастие те не са от една боя.

От рап през поп, рок и алтърнатив - за всеки ще има по нещо, а Еминем, Марая Кери и U2 са сред изпълнителите, които усилено работят по новите си тави и готвят приятни изненади за почитателите си. Феновете на ирландския квартет дори вече обсъждат и предстоящо турне на любимците си. Все пак минаха четири години от издаването на последния албум на U2 - No Line on the Horizon, и вече е време Боно и компания да извадят нова тава. Такива са и обещанията на групата.

И докато датата за албума на момчетата все още не е ясна, няколко дами вече са готови не само с името на предстоящите си албуми, но и с новите си сингли. Марая Кери дори записа видеото към водещия си сингъл Beautiful и в него смело яхва мотора на звездата Мигел, с когото пее . Певицата, застраховала краката си за 1 млд. долара, е озаглавила 14-ия си студиен албум The Art of Letting Go.

Много напред с материала е и Lady GaGa. Албумът Artpop ще се появи през ноември, а сингълът Applause вече трупа лайкове в интернет. Най-младата изпълнителка с четири поредни №1 албума в рамките на три години Майли Сайръс също работи по нов проект, а пилотният сингъл от него We Can't Stop показа, че станалата известна с ролята си на Хана Монтана Майли няма намерение да спира да използва славата, която тийн поредицата донесе.

На стари лаври ще разчита и Бритни Спиърс, която се надява отново да привлече интереса към себе си, като обещава песни в нов стил. В търсене на точния тон е и Бионсе, която гарантира, че петият албум ще бъде по-чувствен. След Halo това определено ще бъде предизвикателство за половинката на Джей Зи, която се облече с кралски одежди за тийзъра на песента Bow Down. 

Не с дрехи, а жестове много по-красноречиво се изразява друг изпълнител. Най-продаваният рапър в историята сложи край на спекулациите относно новия си албум и обяви датата - 5 ноември. Тогава на пазара ще се появи осмият студиен албум на Еминем
- The Marshall Mathers LP 2. Сингълът Berzerk вече е достъпен за сваляне в интернет.

След безспорния успех на тавата The 20/20 Experience Джъстин Тимбърлейк, който пусна албума през март тази година, обеща до декември да е готов и с втората му част. Радост за почитателите си, но не на части, ще донесат и "Блек Кийс" с нов албум след El Camino, а спечелилите "Грами" за най-добър албум през 2011 "Аркей Файър" пускат през октомври новия си - Reflektor.

Трите сестри от "Хаим", определяни като най-перспективна група на 2013 г., ще пуснат сингъл в края на септември, а след него и албум. Франк Ошън също обещава да завърши скоро новия си проект. Дебютният му албум Channel Orange беше признат от вестник "Гардиън" за най-добрия албум за 2012 г., така че очакванията за втория спокойно може да са високи. Особняците от Бруклин "Слей Белс" също планират да са готови скоро с новите си парчета. Албумът им Bitter Rivals се очаква още през октомври.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 признака, че си във въображаема връзка, а не в истинска
Папараци уловиха Кейти Холмс да се разхожда из улиците на Ню Йорк с посинено око
14 неща, които жената иска от секса
Вижте как Деси Стоянова се сбогува с Би Ти Ви (Снимки)
Актьорът Кевин Спейси посреща 65-годишнината си без дом

Напишете дума/думи за търсене