Шер е със секси одежди на обложката на новия си албум

Единствената и неповторима Шер ще издаде своя 26-ти студиен запис Closer To The Truth на 24 септември. Албумът, записан през изминалата година в Лос Анджелис и Лондон включва 11 нови парчета, начело с енергичния пилотен сингъл Woman's World, който достигна първата позиция в Щатите в класацията за клубни денс парчета на Billboard.

В целия Closer To The Truth отличителният глас на Шер остава онзи вдъхновяващ инструмент, който успява да предаде каквито и емоции да изискват песните. Независимо дали става дума за прочувствената балада, написана съвместно с Pink и озаглавена Lie To Me, напереното денс парче Take It Like A Man, завладяващата и дълбоко романтичната I Hope You Find It, клубният хит в стил Джеймс Бонд Dressed To Kill или трогателния химн Sirens, всички те са перфектно изпълнени части от това, което критиката вече определи като класика и шедьовър.

"Горда съм с новия албум... Смятам, че ако си фен на Шер, със сигурност ще ти хареса и няма да останеш разочарован", коментира поп иконата в скорошно интервю. Шер ще започне мащабна световна обиколка в подкрепа на излизането на запис и ще се появи по няколко големи телевизионни програми по света. А на обложката Шер е просто изумително секси и показва, че красивата жена е такава независимо от възрастта.

Шер има спечелени редица награди - Oscar, Emmy, Grammy и няколко Golden Globes влизат в дългия й списък с отличия. Нейният мултиплатинен албум "Believe" продаде над 20 милиона копия и включва хит сингъла Believe, продал 11 милиона копия. Шер е единственият артист, който може да се похвали с номер 1 сингли в Billboard поп класацията във всяко от последните шест десетилетия.

Албумът Closer To The Truth на Cher ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Камила и Хари се скарали жестоко, тя му казала повече да не се връща
Актьор от Бродуей идва в София  за театралния  фестивал  “Към звездите”
Стегни се, никой не те гледа - съвети за начинаещи във фитнеса
Съпругата на шефа на “Ред Бул” в депресия

Напишете дума/думи за търсене