Любо Киров става бърз и яростен в холивудски сценарий

Истински холивудски сценарий се разиграва в новото видео на Любо Киров - „Имам само теб". "Направих го точно, както исках", сподели Любо и издаде интересни подробности. Освен като продуцент и автор на текста, той се превъплъщава в главния герой и яхва мощно уникално BMW M6 с 560 конски сили.

Видеото ще бъде представено на именния ден на съдията в X Factor - 17-ти септември и ще събере всички колеги и приятели на Любо, за да видят първи новия „холивудски филм". Снимките продължават два дни на мащабните декори, които се ползват от холивудски продукции, снимани в България.

На американския фон в „Имам само теб" ще видим и истински госпъл хор - Sofia Gospel Choir, които допринасят за неповторимата атмосфера във видеото. Музиката на „Имам само теб" е на Симеон Лозанов-Monyx, а за аранжимента Любо е гласувал доверие на своя близък приятел маестро Живко Петров. Режисьор на лентата е Васил Стефанов, който е работил за много български и чуждестранни изпълнители от Франция, Испания, Великобритания и САЩ.

Веднага след представянето на видеото гостите ще се насладят и на 4-и епизод на X Factor и заедно ще проследят как Любо ще оценява поредните таланти по пътя им към голямата сцена на X Factor.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Камила и Хари се скарали жестоко, тя му казала повече да не се връща
Актьор от Бродуей идва в София  за театралния  фестивал  “Към звездите”
Стегни се, никой не те гледа - съвети за начинаещи във фитнеса
Съпругата на шефа на “Ред Бул” в депресия

Напишете дума/думи за търсене