Дженифър Лов Хюит вади „Списъкът с клиенти”

От 2-ри октомври новият канал на Sony Pictures Television (SPT) Networks AXN White, който застава на мястото на AXN Crime, завърта хитовия сериал от 2012-та „Списъкът с клиенти" ("The Client List"). Феновете на знойната Дженифър Лов Хюит, която освен в главната роля е и изпълнителен продуцент на сериала, ще могат да гледат по един нов епизод всяка сряда от 22:10.

Актрисата, която познаваме най-вече с ролите й в „Шепот от отвъдното" и двете части на „Знам какво направи миналото лято", е в ролята на домакинята от малък тексаски град Райли Паркс, чийто съпруг внезапно изчезва и оставя бившата кралица на красотата в сериозна финансова криза. Сега, тя трябва сама да се грижи за двете им деца, а когато неплатената ипотеката заплашва да ги остави на улицата, Райли се хваща на работа като масажист в малко спа студио в съседния град.

Скоро става ясно, че работодателите й очакват от нея повече от обикновени масажи, а именно да се грижи и за сексуалните нужди на клиентите си. Притисната от обстоятелствата, Райли влиза в бизнеса набързо, като запазва двойнствения си живот в пълна тайната от семейството и приятелите си. Чувствителна и умна, скоро Райли развива специална връзка с клиентите си, като им дава кураж да говорят за проблемите си и да споделят с нея.

Докато се бори с надигащите се чувства към доведения си брат, Райли се опитва да балансира между двата несъвместими живота, които води. А когато съпругът й отново се появява на хоризонта, Райли трябва да избира дали да възстанови това, което е смятала за безвъзвратно изгубено или да продължи напред с новия си живот.

Освен звездата Дженифър Лов Хюит, в сериала участват още Сибил Шепърд („Съдружници по неволя", „Шофьор на такси") в ролята на майката на Райли, носителката на „Еми" Лорета Дивайн („Адвокатите от Бостън", „Свръхестествено", „Али Макбийл", „Аз съм Сам"), Ребека Фийлд („От местопрестъплението", „Касъл").

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене