Днес ще се проведе опит за световен рекорд по бийтбокс

Скилър

Голямото шоу ще започне в 18 ч. на 13 септември пред Паметника на Съветската армия. Входът е свободен. Старта на шоуто ще дадат Ангел и Моисей, след което към шоуто ще се присъедини настоящия шампион на България по бийтбокс - Popoff.

Към 19.10 ч се очаква да започне опитът за подобряване на Световния рекорд на Гинес за най-масово бийтбокс изпълнение. П-Ц-К-Ц е ритъма, който публиката трябва да повтаря със Скилър в продължение на 3 минути. Организаторите призовават всеки желаещ да се присъедини към тях.

На 12 септември 2013 г., в България пристигнат един от най-знаковите изпълнители на световната бийтбокс сцена - световният шампион двукратния шампион на Германия - Бабели. Музикантът ще гостуват в България, за да журират в битката за Най-добър бийтбоксър на България за 2013 г.

На 7 септември станаха ясни имената на 16-те финалиста на THE OFFICIAL NESCAFÉ 3in1 BEATBOX BATTLE 2013. Над 70 бийтбоксъри се записаха за участие в единствения на Балканите национален турнир по бийтбокс. 3-членно жури определи 16-те най-достойните да се борят за титлата „Най-добър бийтбоксър на България" 2013.

Наградите и тази година са неочаквано добри. Класиралите се на първите 3 места получават микрофони Shure 58. Победителят ще получи чек за 1500 лв. и правото да представлява България на Световното в Берлин през 2014. Класиралият се на второ място ще получи 700 лв . и, а останалият трети, ще прибере чек за 500 лв.

 

Бабели
Бабели
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Вашият най-досаден навик, когато сте във връзка, базиран на зодията ви - втора част
Шакира: Не съм готова за сериозна връзка
Валери Григоров и Мария Бакалова са разделени?
Новият тренд "бавна красота" - купувайте по-малко и по-качествени продукти
Защо трябва да изключваме смартфона си вечер

Напишете дума/думи за търсене