Парис Хилтън направи DJ парти за съквартирантите от VIP Brother

Минути след влизането си в Къщата на VIP Brother световно известната звезда Парис Хилтън направи изненада на съквартирантите. Те бяха поканени на специално парти в градината, където Парис демонстрира DJ таланта си и им организира незабравим купон.

 За да й се отблагодарят, всички съквартиранти се събраха и изпяха една от най-хубавите български песни - „Хубава си моя горо".

Още от първия си ден в Къщата Мишо Шамара започна да изнася проповеди за своите политически пристрастия. Рапърът не пропусна да спомене мнението си и по други социални въпроси, като ромското малцинство и с това окончателно разбуни духовете в Къщата.
През първата сутрин от общия живот на участниците в шоуто топ моделът Мариан Кюрпанов разкри тайната на аполоновото си тяло. Оказа се, че красавецът поддържа фигурата си чрез йога упражнения, които сподели с част от Съквартирантите в двора.

Докато една част от виповете разучаваха сложни йога техники, други заложиха на класически фитнес. Новозеландският предприемач Пламен дори се вживя в ролята на личен фитнес инструктор на Ангел Рашков. Фолк дивата Лияна и социоложката Мира Радева успяха да се преборят с предразсъдъците помежду си, споделяйки темата за родителството. Този разговор се оказа само повод за по-сериозни откровения на Лияна за бащата на детето й, с който съвсем скоро се е разделила.

Как беше посрещната американската легенда Парис Хилтън във VIP Brother и как Стойко Сакалиев се справи със задачата да бъде отговорник за звездата в Къщата, зрителите на Нова ТВ ще разберат тази вечер от 20:00 в първия дейли епизод на VIP Brother 2013.

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Камила и Хари се скарали жестоко, тя му казала повече да не се връща
Актьор от Бродуей идва в София  за театралния  фестивал  “Към звездите”
Стегни се, никой не те гледа - съвети за начинаещи във фитнеса
Съпругата на шефа на “Ред Бул” в депресия

Напишете дума/думи за търсене