Култовите Dog Eat Dog идват у нас

На 13-и октомври ще ни гостува култовата американска банда DOG EAT DOG! Бандата идва специално и единствено за шоуто си в България, като това е единствената им дата в Източна Европа.

Концертът ще е в голямата зала на club *MIXTAPE 5*. Билетите са в продажба с крайно ограничен тираж - 700 броя, така че нека всеки се подсигури навреме. Цената им вече е по 30 (до скоро бяха по 25), а в случай че изобщо останат бройки на входа (малко вероятно) те ще са по 35 лева. Заедно с DOG EAT DOG ще свирят и българските групи C4 и Всеки следващ ден.

Лица ненавършили 18 години ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и нотариално заверена декларация. Част от местата за продажба са офисите на M-tel, Office 1 Superstore, OMV, клуб "Строежа", бар "Петък", На тъмно и разбира се онлайн от http://web.ticketstream.cz.

Dog Eat Dog съществуват от 1990-а година, появявайки се като поредното отроче на хардкор сцената в Ню Джърси. Не след дълго обаче започват да създават свой собствен стил и стават една от първите банди в света, които смесват хардкор и пънк с хип хоп, ска и фънк, добавяйки и саксофон. Преди две години трябваше да са хедлайнери на фестивала Elevation, който обаче бе прекратен.


 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 признака, че си във въображаема връзка, а не в истинска
Папараци уловиха Кейти Холмс да се разхожда из улиците на Ню Йорк с посинено око
14 неща, които жената иска от секса
Вижте как Деси Стоянова се сбогува с Би Ти Ви (Снимки)
Актьорът Кевин Спейси посреща 65-годишнината си без дом

Напишете дума/думи за търсене