Звездно парти след X Factor разтърси центъра на София

Със страхотна концентрация на звезди стартира 1-то Vintage Party на Кремена Халваджиян този четвъртък. Мястото разбира се беше Оnce Upон А Тиме.. Biblioteka. Официалният повод - успешният първи live концерт на X FACTOR.

Към звездите и екипа на шоуто обаче се присъединиха много колеги и приятели от музикалната и ТВ сцена. С прекрасна музика и бурни танци заедно се забавляваха Maрия Игнатова и Любо, Заки и Рафи, Люси Дяковска с приятелката си, Милица Гладнишка, Станимир Гъмов, който заедно с Румен Угрински беше от най-активните танцори, репортерите на „Господари на ефира", младите надежди на българския театър Тони Минасян, Боряна Братоева и Тодор Дърлянов.

Дори и Маги Халваджиян по изключение се изяви на дансинга, явно в добро настроение след силния старт на концертите в X Facotr. Чак до ранните часове на следващия ден /петък/ продължи веселбата в дискотеката. Идеята на Кремена е тези Vintage партита да се превърнат в традиция. Музиката в четвъртък вечер ще бъде атрактивна селекция от най-доброто на 80те и 90те години.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Камила и Хари се скарали жестоко, тя му казала повече да не се връща
Актьор от Бродуей идва в София  за театралния  фестивал  “Към звездите”
Стегни се, никой не те гледа - съвети за начинаещи във фитнеса
Съпругата на шефа на “Ред Бул” в депресия

Напишете дума/думи за търсене