Любен, Неделяна и Коцето Калки се борят за оставане в Музикална академия

Тази вечер в Музикална академия трима артисти ще се борят за оставане в шоуто - Неделяна , Любен и Коцето Калки.

Всеки от тях ще изпее по една песен в дует заедно с колега от неговата група. Журито има право да спаси един от тях. Другите двама ще продължат състезанието с второ изпълнение, а който ще бъде елиминиран и ще напусне академията ще зависи само от зрителския вот. Неделяна и Любен са от групата на младите и непознати таланти. Неделяна бе номинирана от журито за изпълнието й на Мадона, а Любен бе номиниран от публиката за изпълнението му на Оейзис.


Любен е сред най-активните участници в академията . Вечният бунтар е сред най-темпераментните музиканти в къщата. Той е сред фаворите на Дичо, който в рамките на академията играе ролята на негов ментор. Любен е обвиняван за това, че е твърде агресивен в къщата и че злоупотребява с алкохола. Неговата приятелка Сияна, която е танцьорка, го защити в ефира на телевизията и заяви, че вкъщи той е кротък като пухкаво зайче.

След последното си изплънение Любен изпадна в нервна криза и обвини за фалшивото си пеене екипа на шоуто като твърдеше, че е имала технически проблем в слушалките. Според неговите колеги той е добър китарист, но тази вечер той има втори шанс да докаже, че е и добър вокал изпълнител.

Неделяна/Нел/ е чаровница на сцената. Преди влизането си в академията е пяла предимно по клубове, затова участието и в МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ за нея шанс да се качи на голямата сцена.

Коцето Калки е утвърден изпълнител. Той прие изключително спокойно номинацията му от младия Любен и го успокои с думите, че той обича да се изявава на сцена и няма нищо против да го прави често, дори и това да е на елиминации.
Кой с кого ще пее тази вечер и дали изборът на музикантите е чисто професионален или се базира на лични отношения предстои да видим в ефира на TV7 от 19,30 часа.

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Камила и Хари се скарали жестоко, тя му казала повече да не се връща
Актьор от Бродуей идва в София  за театралния  фестивал  “Към звездите”
Стегни се, никой не те гледа - съвети за начинаещи във фитнеса
Съпругата на шефа на “Ред Бул” в депресия

Напишете дума/думи за търсене