Топлото е враг на хималайската сол

Защо светът лудна по хималайската сол?

Защото съдържа над 84 химични елемента, кристално чиста структура и не е подложена на вредното обработване за разлика от бялата сол. Заради всичко това у нея са запазени биоенергитичните й качества, чийто извор са Хималаите, този силен енергиен район. Затова тя освен че не е толкова вредна като бялата, се използва и за лечение: нормализира кръвното, подобрява метаболизма и имунитета, намалява риска от остеопороза и т.н.

Въпреки това не прекалявайте с нея, за да не задържате течности и се старайте да я използвате за студени ястия - топлото нарушава ценния й минерален състав.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
5 идеи за забавно градско лято с децата
Учени откриха микроб с необичайно малък геном, който може да еволюира във вирус
Марс влиза в Дева. Ето как ще ни се отрази
Чудо след 39 г. и едно “здравей” в Русе! Димитър Маринов намери сестра си (Видео)
Лили Иванова прави спектакъл за 100 г. на Парцалев

Напишете дума/думи за търсене