Концертът на MUSE от Стадио Олимпико в Рим излиза на голям екран

На 7-ми ноември от 19:30 часа избрани кина Арена ще покажат концерта на екстравагантните момчета от MUSE, заснет на живо от Стадио Олимпико в Рим. Филмираният концерт е обещание за незабравимо музикално преживяване за всички фенове на бандата, както и за онези, които харесват алтернативната рок музика.

Продажбата на билети започна от 16-ти октомври на цена 12 лв, а концертът ще бъде излъчен в кино Арена Младост и кино Арена Запад в София, кино Арена Мол Варна и кино Арена Фламинго, Пловдив.

Muse: "По отношение на мащаба и стойността на продукцията това е най-голямото турне, което сме правили. Гордеем се с шоуто, което направихме в Рим и затова се вълнуваме много, че ще можем да го покажем в кината. Заснетият концерт обхваща изключително много детайли и не само всичко, което правим на сцената, а още - феновете, дори тези в далечината, декорите, актьорите и изключителната атмосфера по време на тази специална нощ в Рим. Можем да обещаем на феновете си, без значение дали са гледали шоуто на живо, една напълно нова среща с Muse."

За концерта:
Концертът на MUSE на Стадио Олимпико в Рим е заснет на 6-ти юли в присъствието на повече от 60 000 фена. Той показва една паметна вечер от столицата на Италия и изважда на преден план най-екстравагантните декори и впечатляваща сцена, построявани някога за концерт на MUSE. Тримата приятели от училище от Девън въвличат публиката в хипнотизиращо приключение с пиротехника, широки екрани и трупа актьори, които съпътстват изпълненията на 20 парчета, миксирани в невероятен съраунд саунд, сред които хитове от последния албум на групата "The 2nd Law" и класическите „Uprising", „Supermassive Black Hole", „Time Is Running Out", „Starlight and Plug-In Baby".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене