Златка Димитрова e новата съквартирантка в Къщата

Веднага след излизането на Павел Чернев, в шоуто влезе плеймейтката Златка Димитрова, позната като Черната Златка. Тя бе участник в предишното издание на VIP Brother.

С влизането на плеймейтката беше официално оповестено продължението на VIP Brother с BIG Brother All Stars 2013, в който „енигматичната" Златка ще вземе участие. Така Златка ще бъде своеобразен „мост" между двете предавания тази година, подобно на тризначките Вяра, Надежда и Любов, които имаха такава роля за миналия сезон. Преди да прекрачи прага на Къщата, тя сподели: "Миналото е минало, искам да гледам бъдещето, променила съм се", загатвайки, че ще покаже различно присъствие в шоуто.

 Златка беше посрещната изключително гостоприемно от останалите Съквартиранти, които веднага я поканиха на вечеря, но останаха разочаровани, че няма да чуят новини от външния свят.

Тази вечер Съквартирантите ще влязат в главни роли в сериала „Лица на заем". Сапунената опера, подготвена от BIG Brother, е новата Мисия, в която амбицираните за седмичен бюджет звезди ще трябва да покажат своите актьорски умения. Сценарият ще бъде изцяло базиран на реални сюжети и реплики от Къщата на VIP Brother 2013. Една от основните линии ще бъдат отношенията между Пламен и Йоана, които са достойни за филмов сюжет. Стойко Сакалиев ще целуне Станка Златева, с което ще предизвика истинска изненада както в олимпийката, така и сред останалите Съквартиранти.

Подробното четене на сценария ще се окаже добра възможност за Тервел Пулев да попълни своите празни полета за случващото се в Къщата. Как ще се представят Съквартирантите със своите роли и как ще реагира Станка след целувката на Стойко, ще разберете тази вечер от 20:00 часа в ефира на Нова ТВ.

От няколко дни Пламен упорито се опитва да вмени вина на Йоана по повод отправената Номинация. Игричките му, обаче няма да останат незабелязани от най-големия му враг в Къщата - Ваня Червенкова. Тя отдавна е прозряла, че бившата Марионетка на зрителите използва Йоана като играчка в своите ръце, за да създава свои схеми, без каквито и да било угризения. Дали Ваня ще влезе в ролята на съдник и каква ще бъде реакцията на Пламен, ще разберем тази вечер от 20:00 часа по Нова ТВ.

Как ще реагира Станка на целувката, как Съквартирантите ще се справят с поверените роли в сериала и дали Ваня ще накара Пламен да преосмисли жестокото си поведение, зрителите ще разберат тази вечер от 20:00 часа в ефира на Нова ТВ.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Едва на 23 г. поппевецът Торино стана баща
Бон Джоуви отбелязва 40 г. на сцената с документален филм и нов албум (Видео)
Мъж откри китара на „Бийтълс” на тавана на възрастните си родители
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост

Напишете дума/думи за търсене