Спас полудява от ревност - тази сряда

Йовка и Радко заедно в дома на Чеканови - тази гледка подлудява Спас.

Той иска Йовка и Кипър да се върнат при него, независимо „доказателствата", че детето не е негово. И ако Йовка не е негова жена, тя няма да бъде ничия. С помощта на отец Григорий, Спас замисля пъклен план... Йовка пък е изправена пред предизвикателството да благоразположи „тате Рангел" и се подчинява на всички негови заповедите, а Радко се готви да прави любов с новата си жена.

Без да искат, Дарина и Андрей стават свидетели на нервната криза на Спас. Лютови - Бурови за пореден път доказват, че са „Хахови". Дарина се чувства неудобно от действията на щурото семейство и неговите несгоди. Тя дори вижда как Спас подпалва булчинската рокля на Йовка.

Докато драмата у Лютови се разраства, Пацо Цеков се готви за среща с Таня Михайлова в централата на партия „Елит". Той е въодушевен от предстоящото му превъплъщение в брат му Константин. Независимо от ентусиазма на Пацо, Гълъбина е скептично настроена към молбата на Славка. От своя страна, Славея инструктира строго Пацо.

Да не задава никакви излишни въпроси и да не говори много. Госпожа Бурова държи на целенасочения разговор и на свършената работа. Но преди да се сключи каквато и било сделка между Татяна и фалшивия кмет, противопожарната аларма се включва. Таня, Славка и Пацо си спасяват кожите.

Таня Михайлова се опитва да спаси крехката Мая от лапите на Рангел. Тя предлага на Мая нов жених. Въпреки интригуващото предложение, Проданова не желае да сменя Рангел за Керанов. Тя отстоява твърдо избора си и отношенията й с Таня се изострят. Освен всичко друго, Таня се опитва да издири дъщеря си...

 

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Задайте си тези 4 въпроса, преди да се разделите с половинката си
Списание "Тайм" обяви списъка си за най-влиятелните личности на 2024 г. (Снимки)
Какъв е бил сексът преди 200 години?
3 типа жени, които мъжете никога не изоставят
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)

Напишете дума/думи за търсене