Генка Шикерова показва дъщеря си Александра в „Търси се”

Водещата на „Тази сутрин" по bTV Генка Шикерова ще е специален гост в новото издание на ток шоуто „Търси се" - тази неделя, 27 октомври, от 11:00 часа.

Заедно с най-близките хора от нейното семейство зрителите ще станат свидетели и на една уникална среща в студиото на предаването - с нейната малка дъщеря Александра.

Какво е да си професионален партньор на Генка ще разкрие журналистът Константин Караджов. „Двамата сме много различни като темперамент и именно в това се допълваме - аз съм по-бавен и с чувство за хумор, а тя е с много бърза мисъл и гони докрай", разказва Косьо.

Водещите Меги и Нели пътуваха до родния град на журналистката Панагюрище, за да я срещат с най-скъпите й хора - нейните родители. Зрителите ще видят родната къща на Генка, нейната стая и ще чуят емоционалната изповед на любимите й хора. „Изключително грижовна дъщеря. Казва ни, че щом ние сме добре и тя е добре.

Тя ни е завела на най-хубавите пътешествия, помага ни да берем розите и винаги е наша опора", със сълзи на радост споделят родителите на Генка. Те ще разкрият, че внучката им Александра е копие на майка си като дете.

Генка е най-голямата от трите деца в семейството. Брат й Лука и сестра й Лиляна ще я опишат извън телевизията и професията. „Тя е много отговорна. Тримата имаме силна духовна връзка и винаги се подкрепяме.

Другата й голяма подкрепа в живота е Неделчо, бащата на детето й", признават Лили и Лука. „Благодарна съм, че съм намерила своята половинка. На Неделчо мога да споделя всичко, мога да бъда себе си и е много ценен като присъствие в живота ми", споделя и Генка.

Най-голямата изненада за журналистката ще бъде когато в студиото влезе нейната дъщеричка Александра. Какво носи в живота й слънчевото и усмихнато момиче - Генка ще разкрие единствено в „Търси се" - в неделя от 11:00 часа по bTV.

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!

Напишете дума/думи за търсене