50 Cent се размина на косъм със затвора

Снимка: Хай клуб

50 Cent бе обвинен във вандализъм и побой над бившата си приятелка, но се размина със затвора.

Рапърът постигна споразумение с прокуратурата, но получи три години пробация, тъй като не оспори обвинението във вандализъм. Останалите обвинение срещу изпълнителя са свалени, съобщи Ройтерс.

50 Cent бе обвинен в побой над Дафни Джой - бивша приятелка на обвиняемия и майка на второто му дете. Обвинение бе повдигнато и за нанасяне на щети на стойност 7100 долара в апартамента на Джой, в Лос Анджелис. Инцидентът стана на 23 юни.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 0,50 до 5 лева 

Срещу звездата бяха повдигнати общо пет обвинения – за домашно насилие и четири за вандализъм. През август рапърът пледира невинен по всички обвинения. Ако беше признат за виновен по всички, 50 Cent можеше да лежи в затвора пет години и го заплашваше глоба от 46 000 долара. Скоро след инцидента съдия постанови изпълнителят да не комуникира с Дафни Джой, да не я доближава и да предаде всичките си оръжия.

След като рапърът успя да постигне споразумение с прокуратурата и четири от общо петте обвинения бяха свалени, той ще трябва да положи 30 дни общественополезен труд.

Изпълнителят също така ще трябва да възстанови паричната стойност от 7100 долара за нанесените щети в апартамента на Джой, да заплати глоба от 2 390 долара и да посещава терапевтични сеанси.

Адвокатът на рапъра - Скот Лиймън, е заявил, че клиентът му е доволен, че случаят е разрешен и че е свалено обвинението в домашно насилие.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене