Гъмов помага на Пламен от X Factor за рок сцената

Станимир Гъмов е имал изключителен принос за откриването на Пламен от X Factor за рок сцената.

Интересното е, че звездата, покрай която двамата се срещат, е не кой да е, а самият Бон Джоуви. Миналата година Пафата, както наричат рок таланта от шоуто, се явява на караоке конкурс, чиято награда са билети за концерта на американската рок легенда. Част от журито на рок надпреварата бил именно Гъмов, който още тогава му става фен.

Фен на Пламен се оказа и още един рокаджия - Мартин от първия сезон на X Factor, който призна пред камерата на шоуто, че не пропуска лайф, в който да подкрепя своя приятел. За пореден път вчера вечер Хелоуин концертът даде възможност на Пафата да покаже своята специфична рок бленда с песента на G.U.N Word Up, заради която Любо го оприличи на Алис Купър.

И друг участник се чувстваше комфортно с рок изпълнение - момичето, което обожава R'nB - Ана-Мария. Тя се представи изключително артистично с Bring Me To Life на Evanescence, а Саня я определи като „кръстоска" между дете и графиня. „Звездно" присъствие видяхме от Нелина, а Иван буквално „завърза" момиче на сцената заради артистичното си превъплъщение за хита Love Me Again.

Наско раздвижи сцената с дяволско изпълнение на Jump Around на House Of Pain, а Саня завидя на избора на песен на Таня - Wrecking Ball на Майли Сайръс. Достоен финал на Хелоуин вечерта сложиха група зомбита, част от изпълнението на Жана - Zombie на Cranberries.

 Не толкова добри отзиви получиха Теди, Мартин и любимката на малки и големи - Людмила. Според журито, песента на Риана Diamonds определено не е била подходящият избор за 62-годишната участничка, която на свой ред се защити, като каза, че все пак трябва да може да пее и песните, които харесват нейните внучета.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене