Галена горко рони сълзи в „Поверително от NL”

Бекстейдж кадри от снимачната площадка на най-новия проект на Ванко 1 и Азис бяха излъчени ексклузивно в "Поверително от NL".

Сюжетът на видеото все още е тайна, но Николета Лозанова успя да покаже за първи път визията на скандалните изпълнители. От излъчените кадри стана ясно, че Азис се завръща към едно от любимите си сценични превъплъщения и ще го видим в ролята на Азия.

Hай-коментирания телевизионен таблоид спази обещанието си да следи хора от политическия живот на страната и показа кадри от среща на скандалния бизнесмен Красьо Черния с бившия шеф на НАП Красимир Стефанов. Специален гост на петото издание на "Поверително от NL" бе фолк звездата Галена, която даде най-искреното си телевизионно интервю досега.

За да предразположи звездата към откровения, екипът на предаването избра интервюто да води DJ Дамян - близък приятел на Галена. Пред него фолк певицата за първи път се разплака в ефир и призна, че все още страда за загубата на близък човек, кръстник на сина й. „Аз по принцип съм корава жена, но няма как да не се разплача, когато си спомня за него", сподели Галена.

По повод скандалите с нейни колежки във фолк музиката Галена сподели, че в момента е в прекрасни отношения с Анелия, Камелия и Преслава и не се интересува какво коментират по неин адрес останалите фолк певици.
На въпрос на DJ Дамян кога намира време за любов, Галена отговори: „Имаш предвид секса ли? Ние с Галин нямаме график за тази работа. Има семейства, които чакат съботата да дойде, но при нас не е така. Правим секс по всяко време. Седем години сме заедно, вече сме са нагодили и всеки знае другия колко иска".

Галена сподели още, че би искала да има още едно дете, момче, тъй като се чувства като мъжка майка. Интервюто с авторът на скандалната поредица „Дневниците на една курва" - Калина Паскалева ще продължи и в следващия брой на „Поверително от NL", когато тя ще коментира спекулациите за отношенията й с Гонзо и ще разкрие още сензационни подробности от нощния живот на София.
Цялото предаване от вчера можете да видите тук.

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене