Мишо Шамара спретва вестник "Съквартирантско дело"

Мишо ще навлезе в полето на журналистиката, след като получи предизвикателството да състави вестник.

С помощта на своя Главен редактор Ваня Червенкова и репортера Стойко Сакалиев, Мишо ще трябва да отрази за „Съквартирантско дело" 3-те най-разисквани теми в Къщата. Основните въпроси ще бъдат около симпатиите на Съквартирантите към „русата" и „черната" Златка, любовната афера на Лияна и Мариан, които ще доведат до кулминацията - блиц интервю с Мира Радева на тема „Пламен-фаворита в Къщата на VIP Brother 2013".

Социоложката Мира Радева ще трябва да защити прозвището „пеещата готвачка", изпълнявайки съставена от нея песен, докато готви за Съквартирантите. Как ще се справи Мира с песента, разполагайки само с 5 ключови думи и дали ще съумее да практикува двете любими дейности наведнъж, предстои да разберем утре вечер от 20:00 часа по Нова ТВ.

Най-провокативният Съквартирант в Къщата на VIP Brother 2013 Пламен Медаров, ще получи възможност да комуникира с феновете под формата на чат. След като отговори на всевъзможни въпроси, Пламен ще получи изненада, която ще го постави в истинско недоумение.

В понеделник вечер от 20:00 часа заплашените от изгонване Съквартиранти ще трябва да се справят с новите индивидуални задачи и да защитят своето място във VIP Brother 2013. Номинираните Станка Златева, Мишо Шамара, Мира Радева, Ирина Флорин и Пламен Медаров, които с наближаващия финал стават все по- устремени към победата и ще се впуснат в решаваща битка в ефира на Нова ТВ.

Гости в студиото на VIP Brother 2013 ще бъдат Сашо Дойнов, актрисата и водеща Марта Вачкова, актьорът Иван Ласкин, който е и Съквартирант от миналия сезон на предаването.
Кой от Съквартирантите ще напусне Къщата тази седмица и колко силна е мотивацията на Номинираните да останат, зрителите ще видят утре вечер от 20:00 часа само в ефира на Нова ТВ.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене